News Story

Workspace - Redesign of Ogier office - Cloche d'Or

The law firm Ogier has recently rented additional space (262 m²) in its current building located in the Cloche d’Or district.

CBRE Workspace has been appointed by the law firm to manage the design and follow-up of the reorganization of its entire office space totaling 816 m².

The new layout now includes a client area with a reception and meeting rooms. This allowed to free up additional space resulting in the increase of workstation capacity in the office area. It is important to note that the well-being of the employees remained a priority for this project. As such, a large lounge including sofas and table football as well as a lunch area with a fully equipped kitchen were added to the space. Both of these areas benefit from great views of the outdoors. Another successful project finalized within budget and deadline forecasts.

Published on: 22 12 2016